Loading...

Friday, July 30, 2010

Leaflet Tupperware 2nd to 21st August 2010

Salam/hi Kawan2... leaflet August dah keluar!! dan merupakan tambahan kepada katalog terbaru yang akan tamat pada 14/8/2010... Jika berminat dengan mana2 tupperware, CALL, SMS @ PM @ email kay.. setiap pembelian melebihi RM400.00 akan mendapat PERCUMA HADIAH tupperware ..





Bekas yang amat sesuai untuk diletakkan burger/makanan goreng yang lain






Bekas yang serbaguna.. Dapat menyimpan milo/kopi/rempah kari/spices/biskut







Bekas 100% kedap udara (One Touch)yang dijamin mengekalkan Kerepek/Biskut raya sentiasa ranggup dan segar....




Sayur tahan lama, jimat wang dan segar .. Fridge Smart set adalah jawapannya..

Bagi mereka yang gemar minum milkcoco/coconut shake.. fruity smoothie collection amat sesuai untuk sekali..








Onion keeper quartet yang amat comell!!...














Thursday, July 22, 2010

Tupperware Dimana-mana

Seronok bila kita tengok orang mulai menghargai dan menggunakan tupperware..





sampel kuih raya dalam bekas B2B slice n stor








kat Burger King












Outdoor Cooler kat R&R Jejantas Sungai Buloh















Bekas untuk letak Kuih Raya











Di masa makan durian










Thirstbreak Tumbler kat Kebun Kelapa Sawit
















Tuesday, July 20, 2010

Tupperware On Sale!!!!

Tupperware nie lin nak jual murah2 jer.. Jika berminat PM/SMS lin...
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE. POSTAGE TAMBAH RM5.00.










































































































SOLD



































Monday, July 19, 2010

Tupperware Jubilee 2010 Sunway Convention Centre



TUPPERWARE IN EVERY HOME






















This year tak sangka dapat pergi ke Tupperware Jubillee 2010 sebab asalnya tak nak pergi dengan anak kecil.. tup2 dapat pulak pergi... seronok.. banyak ilmu yang diturunkan oleh mereka2 yang telah berjaya dalam dunia tupperware nie.. Diantara yg dirakam semasa kat sana dari Jumaat 16/7/2010 - 18/7/2010 di Sunway Convention Centre...














Itinerary utk 2 hari
















Tupperware.. HEBAT, LUAR BIASA!!!









































Diantara produk yang dipamerkan...





























































































































1st day @ Sunway Convention Centre




























Fazliyanti (lin) orang yang bertanggungjawab lin menjadi salah seorang ahli keluarga tupperware...













First time Fazliyanti (lin) join tupperware nyer convention... Seronok sebab dia dapat join samaaa...





















Kak Lia (Business Centre - Lia Kayangan)









































keluarga tupperware Bee Lin
























Lunch @ Sunway Hotel























































Dinner @ Sunway hotel



























Bergambar sementara menunggu untuk masuk hall...

































Bersama suami....

































































Farah, Zue n myself











Bersama-sama orang kuat di BC Lia Kayangan...

Orang lama.. tetap bersemangat .. SEMANGAT TUPPERWARE!!!..








mama, datin, k.hasnah




































keluarga Tupperware Bee Lin



































Lepas dinner.. kekenyang n mengantuk..
















2nd day @ Sunway Convention Centre










Ella (dr Tupperware HQ), Bee Lin n myself









lucky draw - grand prize












keseronokkan walaupun dah letih..












Tupperware HEBAT!!...






Memang seronok....